InnoVein is jouw gespecialiseerde partner in het vinden van subsidies, het aanvragen van subsidies en het managen van subsidieprocessen. Bij ons heb je een vaste expert aan tafel. Op deze manier borgen wij onze kernwaardes in onze dienstverlening.

Met onze ervaring, werkwijze en winnaarsmentaliteit zijn wij de ideale teamspeler en drijvende kracht achter jouw technologisch hart. Op deze manier maken wij subsidieprocessen eenvoudig en gaan we samen voor goud!

Wij zijn winnaars. Winnen zit in ons bloed. Met passie en open vizier strijden wij samen met jou voor het maximale subsidieresultaat.

Wij zijn vindingrijk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Doordat wij kundig zijn in het bedenken van oplossingen komen we altijd tot een passende subsidie.

Wij zijn vastberaden. Wij gaan altijd voor die extra stap. Wij geven nooit op en leveren meer dan van ons gevraagd wordt. Wij zijn pas tevreden, wanneer jij super tevreden bent.

Wij zijn teamspelers. Wij zijn altijd aanspeelbaar en in beweging om samen met jou en jouw fantastische projecten een inspiratiebron voor anderen te zijn.

ROGIER TEUNISSEN

FOUNDER & INNOVATION CONSULTANT

BERNIE KRUISBERGEN

FOUNDER & INNOVATION CONSULTANT

Zorg ervoor dat jouw idee niet uiteen spat en neem snel contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.